SGB Scootmobieltocht 2018

Scootmobieltocht 2018 - 1

Deze tocht ging naar Theehuis ’t Bluk. De geplande tocht moest 2 keer worden uitgesteld vanwege slecht weer. Maar gelukkig kon de tocht op woensdag 19 september doorgaan.
In eerste instantie hadden 23 deelnemers zich aangemeld voor de tocht. Maar doordat de tocht twee keer moest worden uitgesteld, waren enkele personen om diverse redenen verhinderd.

Zo’n 15 personen met een scootmobiel verzamelden zich voor de Leuning. Na het “hartelijk welkom” en enkele veiligheidsadviezen door de SGB voorzitter Simon Verkade, kreeg wethouder A. van Roshum het woord. Hij was blij dat de SGB deze tocht organiseerde en hij wenste de deelnemers een fijne middag toe. Daarna vertrokken de deelnemers onder leiding van drie verkeersregelaars.
Ook het Rode Kruis was aanwezig in de persoon van Carel la Lau. Enkele SGB bestuursleden vergezelden de deelnemers.
Bij kasteel Groeneveld was een korte stop voor een groepsfoto. De tocht ging verder door de bossen van Groeneveld en over de Zandheuvelweg naar het bosgebied rond ’t Bluk. Daar aangekomen kwam de koffie langs met iets erbij. Tijdens de koffie of thee werd er door de deelnemers heel wat afgepraat over de mooie omgeving.
De terugtocht verliep gelukkig ook zonder problemen. De SGB voorzitter bedankte de deelnemers, de verkeersregelaars en het Rode Kruis.

Allen konden terugzien op een fijne middag.

Scootmobieltocht 2018 - 2

 

Scootmobieltocht 2018 - 3

 

Scootmobieltocht 2018 - 4