SGB Scootmobieltocht 2017

Woensdag 30 augustus 2017 hadden wij als SGB weer de jaarlijkse scootmobieltocht gepland.
Zo’n 22 deelnemers hadden zich opgegeven. HELAAS moest een dag van te voren de geplande tocht worden afgemeld vanwege te slecht weer. Diverse weerberichten van onweer en langdurige regenval waren voor het SGB bestuur reden de tocht af te blazen en te verzetten naar een week later, woensdag 6 september.  Veiligheid staat ook bij de SGB hoog in het vaandel.

Woensdag 6 september kon de uitgestelde tocht toch gehouden worden. De weerberichten waren beter, maar toch werden we onderweg nog verrast door een bui(tje). Maar vooraf  was er bij de start nog een toespraakje van wethouder Van Roshum. Hij was blij dat de tocht nu gehouden kon worden en wenste ons allen een fijne middag toe. Helaas waren en maar 12 deelnemers. Van een aantal was bekend dat ze deze middag om diverse redenen niet mee konden rijden. De tocht werd gereden onder leiding van 3 gecertificeerde verkeersregelaars. Ook was er een medewerker van het Rode Kruis aanwezig tijdens de rit. De bossen van Groeneveld werden doorkruist. En bij de orangerie van Kasteel Groeneveld was de koffiestop. De deelnemers lieten zich de koffie en wat erbij goed smaken. Daarna ging het weer richting centrum. En voor de koepel in de Pekingtuin werd afscheid genomen. Met een “bedankt en tot een volgende keer”  ging ieder weer op huis aan.  De tocht was voorbereid door de SGB bestuursleden Petra Verwoerd en Anneke Braakman.  Met dank.

Zie ook enkele foto’s.

SGB Scootmobieltocht 6 september 2017 (8)

SGB Scootmobieltocht 6 september 2017 (2) SGB Scootmobieltocht 6 september 2017 (3)SGB Scootmobieltocht 6 september 2017 (1)

SGB Scootmobieltocht 6 september 2017 (5)  SGB Scootmobieltocht 6 september 2017 (7)  SGB Scootmobieltocht 6 september 2017 (4)SGB Scootmobieltocht 6 september 2017 (6)