Scootmobieltocht 2014

Jaarlijkse scootmobieltocht van de SGB.

Woensdag 11 juni 2014 was het weer zover.  De een week eerder geplande tocht moest vanwege het slechte weer worden uitgesteld. Maar nu een prachtige dag. Een stralende zon.

Diverse deelnemers waren al ruim voor 09.00 uur aanwezig bij het vertrekpunt. Zoals elk jaar was het verzamelen in het Oranjepark voor de Leuning. Voor velen een bekend vertrekpunt. Ook wethouder Koudstaal was bij het vertrek aanwezig. Hij maakte even kennis met de deelnemers en sprak enkele goede woorden aan het adres van de organisatie (SGB) en wenste de deelnemers een heel fijne morgen toe.

Onder leiding van 3 gecertificeerde verkeersregelaars ging het richting Lage Vuursche. SGB bestuurslid Petra Verwoerd had weer voor een prachtige route gezorgd. In restaurant BOSRAND in Lage Vuursche werd gestopt voor een heerlijk kopje koffie met iets er bij. En toen was het “zomaar” weer tijd voor de terugrit. De deelnemers konden ook op de terugrit weer genieten van allerlei mooie dingen in de natuur van “vorstelijk Baarn”. Rond het middaguur kwamen we weer aan in het Oranjepark. In De Leuning werd nog even nagepraat en zowel SGB organisatie als deelnemers keken terug op een prachtige morgen.