Scootmobieltocht 2011

De Scootmobiel tocht op woensdag 01 juni 2011

 

Wij hadden weer het geluk aan onze zijde want, het was een prachtige dag om met zijn allen erop uit te trekken.
Om 9.00 uur vertrokken wij met ca. 26 scootmobielers vanaf de Leuning via de Eemstraat en de Eemweg. Bij de stoplichten van de Bisschopsweg werd er onder begeleiding van 4 verkeersbegeleiders,  Dhr. Willem Daenen, Dhr. Jan Maree, Dhr. Simon Verkade en Dhr. Verwoerd,  veilig overgestoken.
Gelukkig was de brug dicht en waren wij dat opstakel ook snel gepasseerd om de tocht naar Eemdijk langs de dijk te vervolgen. Uiteindelijk kwamen wij uit bij het doel van de tocht Eemdijk. Dat moest natuurlijk beklonken worden met een heerlijk kopje koffie en het niet te vergeten een heerlijk stukje appeltaart. Dit kon gelukkig bij eetcafé “Ootje Eppie”. Wij lieten ons dit goed smaken en na een tweede kopje koffie vervolgde wij onze tocht via het pontje.
Ook dat was iets nieuws voor de meesten van ons en wij konden er allemaal tegelijk op tot grote vreugde van de fotografen, dit was best wel uniek.

 

We volgden het fietspad langs de Eem naar het sluisje/ gemaal  wat voor vele van ons een zware beproeving was, gelukkig waren de 4 verkeersbegeleiders aanwezig om iedereen te helpen om dit veilig te passeren.

Na dit avontuur gingen we door de polder weer richting de Leuning waar er opnieuw een kopje koffie te wachten stond op ons.
Het was een zeer geslaagde scootmobieltocht er wordt weer hals uitreikend uitgekeken naar 2012.

 

We hadden weer 2 enthousiaste fotografen bij ons die heel wat foto’s gemaakt hebben en zijn te bekijken via onderstaande link:
https://picasaweb.google.com/104357528542508674160/Scootmobieltocht2011?authuser=0&feat=directlink