Scootmobieltocht 2010

Verslag scootmobieltocht 2010

SCOOTMOBIELTOCHT  NAAR EEMNES  WOENSDAG 2 JUNI 2010

Het was een dag dat alles mee zat. Mooi weer, een gezellig gezelschap, goede verkeersregelaars etc. Kortom het was perfect voor een leuke scootmobiel rit.
De start was om 9.00 uur nadat er was gecheckt of iedereen er was, helaas zat het dhr. en mevr. van Witteveen die ochtend een beetje tegen. Zijn scootmobiel wilde niet wat hij wilde. Later hebben zij zich toch in Eemnes gemeld.
Het gezelschap ging vanaf de Leuning via de Brink, Hoofdstraat naar de Eemweg. Daar werden wij veilig naar de overkant geleid door de verkeersregelaars, Joop Hagen, Willem Daenen en Simon Verkade.
Wij vervolgden onze weg richting Eemnes via Eembrugge  door de prachtige polder om uiteindelijk ons doel te bereiken, het Landje in Eemnes.
Het Landje is een prachtige tuin in privé bezit.Er zijn honderden verschillende plantensoorten te bewonderen.
In de tuin werd  een lekker kopje koffie met een plakje cake genuttigd.
Wethouder Joost de Wilde was ook even aanwezig om ons kort toe te spreken. Natuurlijk mocht hij mee genieten van de koffie,cake en tuin.
Na een tweede kop koffie gingen we met het voltallige gezelschap via een andere weg weer terug naar de Leuning. Een aantal van ons ging direct huiswaarts, omdat daar de lunch reeds was geserveerd.
De rest kreeg nog een kopje koffie in de Leuning voordat deze ook huiswaarts gingen. Het was weer een  prachtig en gezellige leuke ochtend.

Tot de volgende keer.