Scootmobieltocht 2013

SCOOTMOBIELTOCHT 5 JUNI 2013

Op 5 juni 2013 hebben wij een, leuke en gezellige tocht gereden. Ondanks dat we gewoon in Baarn bleven, was het een flinke route voor ons.

Eerst gingen we naar Groeneveld. In het park hebben we op paadjes gereden die we nog niet kenden, wat hebben wij toch een prachtige natuur en dat naast de deur. Na het park zijn we links buitenom het park gereden, om vervolgens weer aan de achterzijde van het park weer in te rijden zodat we de wijnberg konden “beklimmen”, met de scootmobiel natuurlijk. Het was zo mooi daar dat we even bleven genieten maar, dit was niet onze eindbestemming voor de koffie, nee we mochten nog even doorrijden. Door een hek dat je kon openen met een druk op de knop, dan ging het langzaam open en dicht zodat, wij er allemaal doorheen konden. We waren bij Sherpa, en er werd koers gezet naar het cultureel centrum , voor koffie met een heerlijke koek.

Ook wethouder de Wilde was ook naar Sherpa gekomen om de deelnemers toe te spreken. Na het algemene praatje, mengde dhr. de Wilde zich onder het gezelschap om van gedachte te wisselen met een aantal van ons. Na het tweede kopje koffie was het echter weer tijd om de terugweg te aanvaarden, welke wel heel erg snel leek te gaan. De organisatoren hadden voor een rechtstreekse terug rit gekozen, zodat er nog wat tijd overbleef om in de Leuning nog een kopje koffie te nuttigen, wat de bedoeling was.

Wij hebben enorm veel geluk gehad met het weer en de uitstekende begeleiding van onze verkeer- regelaars.; de heren Verwoerd, Daenen en Verkade. Het was ook erg leuk om de bestuursleden van de S.G.B. Mw. Braakman en een ex-bestuurslid de heer Swaab te mogen begroeten in het Cultureel Centrum van Sherpa. Er zijn heel veel foto’s gemaakt tijdens de tocht en koffie pauze als U ze wilt bekijken klikt U gewoon deze link

https://picasaweb.google.com/117418869017988573938/2013_06_05?authuser=0&feat=directlink

(bij openen toets Ctrl ingedrukt houden en dan klikken op de link.)

https://picasaweb.google.com/117418869017988573938/ScootmobielTocht?authuser=0&feat=directlink

Namens de organisatoren Trees Gomes en Petra Verwoerd heel graag tot volgend jaar.