Verslag kampeerweekend camping De Zeven Linden

Feestelijke dag

Zaterdag 30 mei 2015 was een feestelijke dag voor camping De Zeven Linden.

De landelijke Stichting Handicamp organiseerde op  deze camping een kampeerweekend. De reden was een geheel nieuw en groot sanitair complex.Uitermate geschikt voor mensen met een beperking. Diverse bedrijven hadden een stand ingericht met artikelen voor de doelgroep.Camping De Zeven Linden
Er was muzikale ondersteuning door van De Neuteblazers uit Diemen .Zo rond de klok van half 11 heette de camping beheerder, de heer Pim van Gestel de aanwezigen hartelijk welkom.
Hij gaf het woord aan de burgemeester, jkh. M. Roell voor de officiële opening. De burgemeester zei blij te zijn met het nieuwe complex en hij vertelde dat de feitelijke opening over enkele ogenblikken bij het betreffende gebouw zal zijn. Het zou ook op een speciale manier plaats vinden.
De burgemeester gaf vervolgens de microfoon over de voorzitter van de Stichting Gehandicaptenbelangen Baarn (SGB), de heer Simon Verkade.
Die memoreerde nog even  de goede toegankelijkheid van de camping waarvoor de heer Van Gestel in 2011 nog de toegankelijkheidspluim had ontvangen van de SGB.Nu was er zelfs landelijke bekendheid door het weekend van de Stichting Handicamp.  Dat belooft wat voor de toekomst zo besloot hij.

De dames Anneke Braakman en Petra Verwoerd van de SGB, boden nog een feestelijk boeket bloemen aan, aan de heer Van Gestel van de Camping en aan de heer Hoogenboom van de Stichting Handicamp.
Hierna werd het sanitair complex op een speciale manier geopend door een  officiële hulphond.

IMG_8926Baarn kan blij en trots zijn met een camping binnen haar gemeentegrenzen, waar een beheerder is met het hart op de goede plaats voor mensen die extra aandacht nodig hebben.