SGB Scootmobieltocht 2019

Zeer geslaagde scootmobieltocht  van de SGB.

Woensdagmiddag 29 mei 2019 hield de SGB haar jaarlijkse scootmobieltocht.

De tocht vond plaats onder prachtige weersomstandigheden. En kon ook gelijk op de eerst geplande datum doorgang vinden. 18 bestuurders van een scootmobiel en 1 bestuurster van een elektrisch aangedreven  driewielfiets stonden op tijd voor De Leuning te wachten om van start te gaan.

Na een hartelijk welkom door SGB voorzitter Simon Verkade, met wat tips over de veiligheid tijdens de rit en vooral ook te genieten, sprak wethouder A. Van Roshum nog enkele woorden. Hij memoreerde nog even dat de SGB dit jaar 20 jaar bestaat en dat het de 19e tocht was voor scootmobielen. Hij wenste de deelnemers een prachtige middag. Onder leiding van 4 verkeersregelaars, een Rode Kruis medewerker (je weet maar nooit) en enkele SGB bestuurders vertrok de stoet om 13.30 uur naar De Lage Vuursche.

Een prachtige tocht via het bos volgde. Onderweg werd er nog een groepsfoto gemaakt. Met dank aan de heer A. van Slooten. Op de Lage Vuursche werd gestopt bij restaurant De Bosrand aan de Dorpsstraat. Daar was o.a. koffie met iets lekkers.

De terugweg ging deels via een andere route. Aan de diverse opmerkingen van de deelnemers was te merken dat men duidelijk van dit SGB uitje genoot. Een citaat van een deelneemster: “Ik heb zo’n fantastische middag gehad”.

Tegen vijf uur waren weer terug bij De Leuning. Na enkele dankwoorden kon iedereen weer tevreden naar huis.

SGB-scootmobieltocht 2019