23 mei: Scootmobieltocht 2012

SGB Stichting Gehandicaptenbelangen Baarn

Postbus 394, 3740 AJ Baarn, tel. 035 – 541 6724 (Hr. S.Verkade, voorzitter)

 

Persbericht

 

Jaarlijkse Scootmobiel tocht Stichting Gehandicaptenbelangen Baarn (SGB) in mei.

Dit jaar door de Baarnse Bossen.

 

De Stichting Gehandicaptenbelangen Baarn (SGB) organiseert ook dit jaar weer een leuke scootmobieltocht voor onze inwoners die gebonden zijn aan de scootmobiel om zich te verplaatsen.

Op woensdag 23 mei gaan we met goede moed en volle accu’s voor de 11e keer er weer op uit met de Scootmobiel.

Elk jaar proberen we net even een ander deel van onze prachtige Baarnse omgeving te bekijken. Ook dit jaar zijn we weer verzekerd van de prettige samenwerking en hulp van goede verkeersregelaars, begeleiders van de SGB en het Rode Kruis.

 

Om 9.00 uur verzamelen we op deparkeerplaatsvoor de Leuning, dus niet in de Leuning. Nadat de deelnemers welkom zijn geheten, volgt een korte uitleg over de route en de veiligheid. Als iedereen er klaar voor is, vertrekken we richting Kasteel Groeneveld door de Baarnse bossen naar de horecaboerderij “Hoeve Ravenstein” prachtig gelegen op het Landgoed Groeneveld. Denkt u nu niet, dat kennen we al, wij garanderen dat de rit daar naar toe een uitdaging is. Op de boerderij nuttigen wij zoals traditie is koffie met appelgebak. Ook de terugweg is een leuke route. Lengte van de tocht is ca. 18 km.

We proberen rond 12.00uur weer terug te zijn bij het beginpunt, de Leuning. Hier worden de deelnemers nogmaals voorzien van een kopje koffie.

 

Mocht het mooie weer ons in de steek laten, dan wordt de tocht verschoven naar 30 mei. De deelnemers worden daarvan telefonisch op de hoogte gebracht door de SGB.

Degene, die ook dit jaar van de partij willen zijn, kunnen zich aanmelden bij de SGB, telefoonnummer 5423625 (Mw. Petra Verwoerd), of bij Mw. Trees Gomes 5411613.Spreek Uw naam, adres en telefoonnummer in, zodat wij U kunnen bereiken wanneer er iets verandert. Onze dank gaat uit naar Petra Verwoerd en Jan Maree, die de tocht hebben voorbereid.

 

Het maximale aantal deelnemers is 25, dit i.v.m. de verkeersveiligheid. Dus meldt u z.s.m. aan! Mocht U meegaan, denk er dan aan om uw accu’s op te laden en dat uw banden hard zijn. De lengte van deze scootmobiel tocht zal ongeveer 16 km zijn. Wij hopen dat het ook dit jaar een groot succes zal zijn!

 

Inschrijven tot uiterlijk 22 mei. Gewoon doen!!!