Estafetteploeg van de Koninklijke Weg

Stichting Gehandicaptenbelangen Baarn (SGB) verwelkomt de Estafetteploeg van de Koninklijke Weg in Baarn.

Een Estafetteploeg bestaande uit wandelaars en handbikers is op zondag 30 maart vertrokken vanaf Paleis Noordeinde in Den Haag. Per dag werd ongeveer 30 km afgelegd en op deze wijze is de Koninklijke Weg geopend. De totale lengte van de Koninklijke Weg is ongeveer 175 km.

Op woensdag 2 april kwam de Estafetteploeg aan in Baarn. Een afvaardiging van de SGB was de ploeg tegemoet gegaan om ze welkom te heten in Baarn.

Vervolgens werd in ‘De Generaal’ gezamenlijk koffiegedronken en gebak gegeten.Daar werd de Estafetteploeg welkom geheten door wethouder De Wilde. Hij sprak zijn bewondering uit voor het doorzettingsvermogen van de ploeg en hij wenste hen veel sterke   toe bij het vervolg van de tocht. Namens de gemeente Baarn reikte hij aan de leden van de ploeg een aandenken aan deze tocht uit. Ook van de VVV Baarn was een afvaardiging aanwezig om een cadeautje aan te bieden. Een lid van de SGB kreeg ook nog gelegenheid de Estafetteploeg toe te spreken.

 

 

 

 

 

 

 

Na deze aangename pauze vertrok de Estafetteploeg richting Paleis Soestdijk om vervolgens de gemeente Baarn te verlaten. Via Soest werd die dag de tocht voortgezet naar Den Treek.